Τέλος το «Για την παρέα» στον ΣΚΑΪ!

Τέλος το «Για την παρέα» στον ΣΚΑΪ!

«Σπάει» η… παρέα της μεσημεριανής ζώνης μετά τη μετακίνηση του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του OPEN «Για την παρέα» θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τη Reallife, ο τίτλος «Για την παρέα», δεν μπορεί να χρησιμοποιεί στη νέα του τηλεοπτική στέγη, καθώς φέρεται να ανήκει στο OPEN, και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εγείρει νομικές διεκδικήσεις.

Με νέο τίτλο, αλλά σταθερά στη ζώνη 15.00-17.00, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE