Ανακοίνωσε παίκτη με ρήτρα αποδέσμευσης… 200 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωσε παίκτη με ρήτρα αποδέσμευσης… 200 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Τζούνιορ Φίρπο μέχρι το 2024.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του Τζούνιορ Φίρπο, αφού ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μπέτις θα συνεργάζεται με τους «μπλαουγκράνα» τις επόμενες πέντε σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε στην Μπέτις το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 12 εκατομμύρια μπόνους. Μάλιστα, η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φίρπο, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε 29 αγώνες με τους Ανδαλουσιάνους, αναμένεται να πλαισιώσει τον Ζόρντι Άλμπα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE