Χαροπαλεύει 27χρονος- Εντοπίστηκε στην Μυτιλήνη με το ματωμένο μαχαίρι ο δράστης

Χαροπαλεύει 27χρονος- Εντοπίστηκε στην Μυτιλήνη με το ματωμένο μαχαίρι ο δράστης

Επειγόντως διακομίστηκε με C-130 στην Αθήνα ένας 27χρονος Έλληνας, που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Παρασκευής (2/8), όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν επίσης Έλληνα συνομήλικό του στην περιοχή Τσόνια στη Λέσβο.

Ο δράστης, σύμφωνα με το Protothema.gr επιτέθηκε για άγνωστο λόγο στον άτυχο νεαρό και τον τραυμάτισε επανειλημμένα στο πρόσωπο, το λαιμό και σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να διαφύγει.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ωστόσο η σοβαρότητα των τραυμάτων του επέβαλε την ανάγκη διακομιδής του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι με λάμα μήκους επτά εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε.

Σε σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE