ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάηκαν τρία οχήματα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάηκαν τρία οχήματα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Πυρκαγιά σε τρία οχήματα στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 04:35 το πρωί της Κυριακής σε πυρκαγιά σε 3 οχήματα, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης, πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:53.

Όχημα μάρκας BMW υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Επίσης η πυρκαγιά εξαπλώθηκε και σε άλλα δύο οχήματα μάρκας ALFA ROMEO και VW τα οποία βρίσκονταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος με το ALFA ROMEO, επίσης, να παθαίνει εκτεταμένες ζημιές και το VW ελαφρότερες.

Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα ακολουθήσει αργότερα την Κυριακή 06/08 σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE