Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Ο ευδιάθετος πρόεδρος και… σαν μικρά παιδιά!

Παρά την κούραση από τον επαναληπτικό απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας και το γεγονός πως στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2 Αυγούστου) η αποστολή της ΑΕΚ μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναχωρούσε για να επιστρέψει στην Κύπρο, οι ποδοσφαιριστές έκαναν σαν μικρά παιδιά από τη χαρά τους πριν και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος ταξίδεψε επίσης με την αποστολή στη Σόφια, μαζί με την οικογένειά του.

Πλέον, αρχίζει η διαδικασία για τη διευθέτηση του ταξιδιού στη Γάνδη, την πρωτεύουσα της Ανατολικής Φλάνδρας.

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE