Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Σίλβα, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Όσιγιεκ, ως δανεικός για ένα χρόνο. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το 2022.
Ο Βραζιλιάνος μπακ που την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κύπρο και την ΑΕΚ ως δανεικός και πάλι από τον Ολυμπιακό δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κροατία θα μετακομίσει στην Όσιγιεκ.
Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα είχε πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2018, προερχόμενος από τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη βραζιλιάνικη Comercial. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο έκανε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις