Προσαγωγές 600 διαδηλωτών από το κέντρο της Μόσχας

Προσαγωγές 600 διαδηλωτών από το κέντρο της Μόσχας

Η αστυνομία προσήγαγε 600 διαδηλωτές από το κέντρο της Μόσχας στην διάρκεια της διαδήλωσης που διοργάνωση η αντιπολίτευση, σύμφωνα με την ανεξάρτητη οργάνωση OVD-info .

Νωρίτερα είχε μεταδοθεί από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ότι 4 παιδιά συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των διαδηλωτών που είχαν προσαχθεί από την αστυνομία κατά την διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε χωρίς την άδεια των αρχών σήμερα στην Μόσχα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με όχημα της αστυνομίας προς άγνωστη κατεύθυνση, σύμφωνα με τον Εβγκένι Μπανίμοβιτς, υπεύθυνο για τα δικαιώματα των παιδιών στην Μόσχα, που έκανε σχετική δήλωση στο Sputnik.

"Ενημερώθηκα ότι υπάρχουν τέσσερα παιδιά σε ένα από τα οχήματα της αστυνομίας, αλλά δεν έχω πληροφορίες για το που μεταφέρονται. ξταν μάθω που βρίσκονται, θα αρχίσω να το κοιτάω. Η προσαγωγή τους έγινε σε πλατεία (Pushkinskaya), [στο κέντρο της Μόσχας]" δήλωσε ο Μπανίμοβιτς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE