Το ποσό που έδωσε η ΑΕΛ στην ΑΕΚ για χρησιμοποίηση του «Αρένα» κόντρα στον Άρη

Το ποσό που έδωσε η ΑΕΛ στην ΑΕΚ για χρησιμοποίηση του «Αρένα» κόντρα στον Άρη

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Παρασκευής στην ανοικτή συνέλευση που έγινε στο «Saint George Hall 1930» αποκάλυψε και το ποσό που έδωσε η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων προς την ΑΕΚ, για να μπορέσει να αγωνιστεί εκεί την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σοφοκλέους ανέφερε πως έδωσε η ΑΕΛ στην ΑΕΚ για αυτό τον σκοπό το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ…

Διαβάστε επίσης: 

«Δεν ήταν ούτε θα γίνει φυγάς ή προδότης» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Το… ΑΝΤΙΟ του Ανδρέα Σοφοκλέους – Τα ενδιαφέροντα λόγια της ομιλίας του, η ΚΙΝΗΣΗ – ΣΥΝΘΗΜΑ και η… ΑΤΑΚΑ στην έξοδο που λέει πολλά

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE