Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπιασε τον άνδρα της να τη δηλητηριάζει – VIDEO

Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπιασε τον άνδρα της να τη δηλητηριάζει – VIDEO

Όποτε ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της.

Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή.

«Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης», είπε ο δικηγόρος της.

Δείτε το βίντεο:

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE