Νύφη απαίτησε από τους καλεσμένους 270 ευρώ για το μακιγιάζ της

Νύφη απαίτησε από τους καλεσμένους 270 ευρώ για το μακιγιάζ της

Αίσθηση προκαλεί η απαίτηση νύφης από τους καλεσμένους της γαμήλιας τελετής της, να της δώσουν από 270 ευρώ ο καθένας, για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Όπως αναφέρει χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – και συγκεκριμένα του φόρουμ WeddingBee – έλαβε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη νύφη, λίγες μέρες πριν τον γάμο της.

Όπως εξήγησε, η νύφη ζητούσε από τις καλεσμένες που θα ετοιμάζονταν μαζί της, από 270 ευρώ για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Η χρήστης του εν λόγω φόρουμ, τονίζει πως θεωρεί αρκετά ακριβό το ποσό που ζητά η νύφη ενώ είπε πως θα μπορούσε να κάνει μόνη της τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Στη συνέχεια όμως – φαίνεται να ηρεμεί – και να αναφέρει πως θα της δώσει τα χρήματα, μόνο και μόνο για να μην της χαλάσει τη ξεχωριστή της μέρα, όμως θα της κάνει ένα πιο φθηνό δώρο στον γάμο της.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE