ΛΕΜΕΣΟΣ: Nαυαγοσώστες επανέφεραν στην ζωή 40χρονο λουόμενο – VIDEO από την προσπάθειά τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Nαυαγοσώστες επανέφεραν στην ζωή 40χρονο λουόμενο – VIDEO από την προσπάθειά τους

 Άντρας γύρω στα 40 ετών αγνώστων στοιχείων κινδύνευσε με πνιγμό, ωστόσο τον έσωσαν οι ναυαγοσώστες και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (3/8) στις 11.00 στην Ακτή ολυμπιων απέναντι από ζωολογικό κήπο

Οι Ναυαγοσώστες τον μετέφεραν έξω στην στεριά, αναίσθητο.

Ξεκίνησαν καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση και με την χρήση εξωτερικού απιδινωτη και οξυγόνου τον επανέφεραν στην ζωή μετά από αρκετές προσπάθειες.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομεία Λεμεσού όπου μετά από πληροφόρηση βρίσκεται στην εντατική παρακολούθηση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.