Συγκλόνισε η κόρη της Άννας Βίσση - 'Έχω πάθει κρίση πανικού' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλόνισε η κόρη της Άννας Βίσση - 'Έχω πάθει κρίση πανικού' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί, η Σοφία Καρβέλα αυτή την περίοδο να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές με την οικογένεια της στη Μύκονο, ωστόσο, όπως αποκάλυψε εκείνη αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού.

Η κόρη της Άννας Βίσση, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους το συμβάν που βίωσε.

«Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στο ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει”», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE