Μετά τα σκληρά λόγια… έπεσε ΒΑΡΙΑ «καμπάνα» στον Μέσι – Πόσο καιρό δεν θα αγωνιστεί σε ματς της και το πρόστιμο

Μετά τα σκληρά λόγια… έπεσε ΒΑΡΙΑ «καμπάνα» στον Μέσι – Πόσο καιρό δεν θα αγωνιστεί σε ματς της και το πρόστιμο

Τα σκληρά λόγια του Μέσι μετά από την ήττα της Αργεντινής από τη Βραζιλία, ήταν σίγουρο ότι θα επιφέρουν ποινή από την CONMEBOL. Η Ομοσπονδία βρέθηκε στο επίκεντρο των πυρών του Μέσι που έβαλλε κατά πάντων έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία και τον τρόπο αντιμετώπισης της Βραζιλίας σε όλο το τουρνουά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ώρα της τιμωρίας έφτασε με την CONMEBOL να ανακοινώνει την απαγόρευση συμμετοχής σε ματς της Αργεντινής για τον Μέσι για τους επόμενους τρεις μήνες, συν ένα χρηματικό πρόστιμο 50.000 δολαρίων.

Αυτό σημαίνει πως ο ηγέτης της Σελέστε θα χάσει τρία ματς που είναι προγραμματισμένα στο διάστημα αυτό. Πρόκειται για τρία φιλικά κόντρα σε Χιλή, Μεξικό και Γερμανία, ενώ θα απουσιάσει και από το πρώτο ματς της φάσης των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, μιας και κουβαλάει την ποινή μιας αγωνιστικής μετά από τον καυγά με τον Μεδέλ και την αποβολή του από το ματς κόντρα στη Χιλή.

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE