Θα… ξαναδούμε Κύπρο τον Καμίνσκι!

Θα… ξαναδούμε Κύπρο τον Καμίνσκι!

Η Γάνδη θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον Γ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Βελγίου έχει στο ρόστερ της έναν παλιό… γνώριμο μας! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Θόρουπ τον Ιανουάριο του 2019 βγάζοντας από τα ταμεία της 2.2 εκ. ευρώ, και είναι ο βασικός κίπερ. Ο 26χρονος πέρασε από το νησί μας τη σεζόν 2014-15 για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Μάλιστα, η χρηματιστηριακή αξία του Βέλγου ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ! Παίκτης της Γάνδης είναι ο επίσης γνωστός Οντζίντζα Οφόε που πέρασε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.