Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Για δεύτερη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα φρόντισε να πικράνει τους «Πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι και αφού την κέρδισε με 1-0 (και σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ της του πρώτου ματς) προκρίθηκε και πάλι σε βάρος των Άγγλων στους «8» του Champions League.

Είναι, λένε, η μητέρα της μαθήσεως. Την λένε «επανάληψη» και μοναδικός της στόχος είναι να βρει τα σωστά εγκεφαλικά κύτταρα του καθενός και να κάνει κατάληψη εκεί πέρα, μέχρι να κρίνει πως ο δέκτης είναι έτοιμος και η μάθηση μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. 

Έχοντας στο μυαλό της κάτι τέτοιο, προφανώς, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε πως το περσινό ποδοσφαιρικό χουνέρι που σκάρωσε στην Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αρκετό και όφειλε να το επαναλάβει και φέτος, μέχρι να μαθευτεί στα πέρατα της γης πως οι «Πολίτες» δεν μπορούν να την αποκλείσουν.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.