ΔΙΕΘΝΗ

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Για δεύτερη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα φρόντισε να πικράνει τους «Πολίτες» της Μάντσεστερ Σίτι και αφού την κέρδισε με 1-0 (και σε συνδυασμό με το 2-1 υπέρ της του πρώτου ματς) προκρίθηκε και πάλι σε βάρος των Άγγλων στους «8» του Champions League.

Είναι, λένε, η μητέρα της μαθήσεως. Την λένε «επανάληψη» και μοναδικός της στόχος είναι να βρει τα σωστά εγκεφαλικά κύτταρα του καθενός και να κάνει κατάληψη εκεί πέρα, μέχρι να κρίνει πως ο δέκτης είναι έτοιμος και η μάθηση μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. 

Έχοντας στο μυαλό της κάτι τέτοιο, προφανώς, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε πως το περσινό ποδοσφαιρικό χουνέρι που σκάρωσε στην Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αρκετό και όφειλε να το επαναλάβει και φέτος, μέχρι να μαθευτεί στα πέρατα της γης πως οι «Πολίτες» δεν μπορούν να την αποκλείσουν.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top