«Δεν ήταν ούτε θα γίνει φυγάς ή προδότης» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Δεν ήταν ούτε θα γίνει φυγάς ή προδότης» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ αναφέρει…

«Έγινε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ στην αίθουσα St.George στο Νίκος Σολομωνίδης.
Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έθεσε το θέμα της διαδοχής του από την Προεδρία της Εταιρείας , δήλωσε ότι δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ φυγάς ή προδότης και ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.
Απεύθυνε κάλεσμα και σήμανε γενικό συναγερμό προς τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την νέα προσπάθεια , αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας και αντικάρτα , δηλώνοντας έτσι έμπρακτα την παρουσία του για την επόμενη μέρα και παράλληλα δείχνοντας προς όλους όσους επιθυμούν να έρθουν να επενδύσουν , την δυναμική του κόσμου της ΑΕΛ.

Ζήτω η ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE