ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε ενώ κολυμπούσε – Στο νοσοκομείο 70χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λιποθύμησε ενώ κολυμπούσε – Στο νοσοκομείο 70χρονος

Έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής 02/08, στις 16:00 όπου 70χρονος Ελληνοαμερικανός, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο νερό.

 Οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 12 άμεσα ανταποκρίθηκαν. Τον έβγαλαν έξω του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες ( χορήγηση οξυγόνου) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη συνέχεια γύρω στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, Αιγύπτιος 25 ετών φώναζε βοήθεια ενώ βρισκόταν στο νερό και δεν είχε άλλες δυνάμεις.

 Οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 0 άμεσα ανταποκρίθηκαν και τον έβγαλαν έξω στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE