ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Το όνομα που προκρίνει ο ΔΗΣΥ για Δήμαρχο- Αποδέχονται ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Το όνομα που προκρίνει ο ΔΗΣΥ για Δήμαρχο- Αποδέχονται ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ

Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, γνωστοποιεί την πρόθεσή του να στηρίξει για το Δήμο Αμμοχώστου ένα πρόσωπο που δεν προέρχεται από τον ΔΗΣΥ αλλά είναι ανάμεσα στα πρόσωπα κοινής αποδοχής που πρότειναν τόσο το ΑΚΕΛ όσο και το ΔΗΚΟ.

Στο δελτίο Tύπου  του κόμματος αναφέρεται ότι Δημοκρατικός Συναγερμός από το ξεκίνημα της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης του Δημάρχου Αμμοχώστου, κινήθηκε προσηλωμένος στο στόχο της επανένωσης της Κύπρου και της επιστροφής της Αμμοχώστου.

Σκοπός είναι μέσω της διαδικασίας αυτής να στείλουμε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι πάνω από όλα ακριβώς, είναι ο αγώνας για επανένωση του τόπου και η επιστροφή της Αμμοχώστου, με έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής που συμμερίζεται αυτούς τους στόχους.

Παρόλο που ως Δημοκρατικός Συναγερμός προτείναμε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο μας χώρο αλλά και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Παρά ταύτα κάνοντας πράξη αυτό που θεωρούμε υπέρτατο, την επανένωση της Κύπρου και την επιστροφή της Αμμοχώστου, το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε όπως αποδεχτεί ως υποψήφιο κοινής αποδοχής τον πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη που πληρεί τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και θα αγωνιστεί για αυτές και ήταν μέσα στους προτεινόμενους και εκ μέρους του ΑΚΕΛ και εκ μέρους του ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE