Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Έγινε πατέρας ο πρωταγωνιστής του «La Pasta Pomilori» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Έγινε πατέρας ο πρωταγωνιστής του «La Pasta Pomilori» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της κοινής ζωής του διανύει το ζευγάρι των Κύπριων ηθοποιών αφού ήρθε στο κόσμο το δεύτερο τους παιδί.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta Pomilori» Προκόπη Αγαθοκλέους και τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Μαρίνα Μανδρή.

Το ζευγάρι το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2018, λίγες μήνες μετά τον ερχομό στο κόσμο του πρώτου τους παιδιού, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, αποκτώντας αγοράκι, κάτι το οποίο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τηλεοπτικός «Βίτσένζο».

Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Μαρίνα, σ' ευχαριστώ για το θαύμα αγάπη μου! Σ' ευχαριστώ για αυτό που συνέβη σήμερα στη ζωή μου για δεύτερη φορά, ομορφότερα και δυνατότερα απ' την πρώτη!»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE