ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε επτά πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Χειροπέδες σε επτά πρόσωπα για κατοχή παράνομων ουσιών

Επτά άτομα συνέλαβε η Αστυνομία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, στο πλαίσιο εκστρατείας ελέγχων οχημάτων και προσώπων.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Αστυνομία διενήργησε επιχείρηση στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Λάρνακας από τις 4.30μ.μ. την Πέμπτη (01/08), μέχρι και τις 2π.μ. την Παρασκευή (02/08), τα ξημερώματα με τη συμμετοχή μελών της ΥΚΑΝ και άλλων μελών από διάφορα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο και ερεύνησαν 44 οχήματα. Ελέγχθηκαν συνολικά 135 πρόσωπα.

Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, εφτά πρόσωπα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό και αφού ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE