«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τέτοια άσχημη θέση είναι και η κύπρια καλλονή η οικογένεια της οποίας ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος, πενθώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και στενή φίλη της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου,  Χάρις Δημητρίου, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού.΄

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook η Κύπρια καλλονή αναφέρεται στις λεπτομέρειες  της κηδείας του πολυαγαπημένου της παππού ενώ δέχθηκε τα συλληπητήρια των φίλων της, με πολλούς να τονίζουν το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο εκλειπών.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE