Δεν θα έχει… Καραβίδα η ΦΑΣΗ με Σαντίκ!

Δεν θα έχει… Καραβίδα η ΦΑΣΗ με Σαντίκ!

Όπως έγραψε νωρίτερα η σελίδα μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο επιθετικός που θα φέρει η Ανόρθωση, ενδεχομένως να είναι ο Σκοπιανής καταγωγής, Φιλανδός, Σαντίκ. Γνωστός από το πέρασμα του στη Δόξα. 

Η στήλη πληροφορείται, ότι αν τελικά φορέσει τη φανέλα με τον φοίνικα ο 32χρονος φορ, το deal δεν θα έχει την υπογραφή του Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα.

Θα κάνουν με άλλο μάνατζερ την πράξη, οι διοικούντες την Κυρία.

Αν ήταν το προηγούμενο «καθεστώς» του Αντρέα Παντελή, δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσουμε καν, αν τον παίχτη θα έφερνε στην Ανόρθωση ο «Κάρα».

Είχαν στενές σχέσεις οι δυο άντρες, έγιναν αρκετές μετεγγραφές, με την… υπογραφή του γνωστού μάνατζερ τα τελευταία χρόνια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE