Μπιντά για το ντεμπούτο και την πρόκριση – ΑΤΑΚΑ για Σωφρόνη και Κάστανο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπιντά για το ντεμπούτο και την πρόκριση – ΑΤΑΚΑ για Σωφρόνη και Κάστανο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη μικτή ζώνη μίλησε ο Ρότζερ Μπιντά για το ντεμπούτο του, τη δραματική νίκη του Απόλλωνα για το τι έκανε ο Σωρφόνης Αυγουστή με το τέλος του αγώνα αλλά και τον Γρηγόρη Κάστανο.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο τέλος και πήραμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτό».

Για το ντεμπούτο: «Ναι δεν έχω παίξει για αρκετό καιρό και νομίζω τα πήγα καλά. Δουλεύω για να βελτιώνομαι»

Αν του είπε κάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος: «Όχι ήταν χαρούμενος και πανηγύριζε. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ»

Για τον Κάστανο: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ήμασταν μαζί στη Γιουβέντους»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE