Νέος σεισμός 3 βαθμών στην Αθήνα - Επίκεντρο η Μαγούλα

Νέος σεισμός 3 βαθμών στην Αθήνα - Επίκεντρο η Μαγούλα

Νέα ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τη Μαγούλα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης 01/08.

Ο σεισμός, που έγινε αισθητός στην Αθήνα, εντάσσεται στο πλαίσιο μετασεισμών που ακολούθησαν μετά τη δόνηση 5,3 βαθμών που σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 5 χιλιομέτρων.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.