Νέος σεισμός 3 βαθμών στην Αθήνα - Επίκεντρο η Μαγούλα

Νέος σεισμός 3 βαθμών στην Αθήνα - Επίκεντρο η Μαγούλα

Νέα ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τη Μαγούλα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης 01/08.

Ο σεισμός, που έγινε αισθητός στην Αθήνα, εντάσσεται στο πλαίσιο μετασεισμών που ακολούθησαν μετά τη δόνηση 5,3 βαθμών που σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 5 χιλιομέτρων.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

«Όχι» Έρχιουρμαν για τριμερή - Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πρόεδρος

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.