Επώνυμη της Κύπρου ‘κολάζει’ με το κορμί της από την Ίμπιζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επώνυμη της Κύπρου ‘κολάζει’ με το κορμί της από την Ίμπιζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο λόγος για την Ολίβια Κωνσταντινίδη, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό, Star Κύπρος.

Η Ολίβια βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολίβια μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της και το πόσο απίστευτα περνάει στις διακοπές της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

View this post on Instagram

Fémini forever! 💪🏼

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg) on

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE