ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γνωστό πρόσωπο ο κρίσιμα τραυματίας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σκηνή

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Γνωστό πρόσωπο ο κρίσιμα τραυματίας –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σκηνή

Πρόκειται για άτομο που φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές ενώ φέρεται να είχε και ανάμειξη σε γνωστό πολιτικό σχήμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που πυροβολήθηκε (στον σπόνδυλο αναφέρουν νεότερες πληροφορίες) βρισκόταν σε εστιατόριο της περιοχής.

Όπως μετέδωσε το ThemaOnline στις 22:58 (31/07), άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους προσέγγισαν στο σημείο γύρω στις 22:30 και πυροβόλησαν εναντίον του.

Εν συνεχεία εγκατέλειψαν τη σκηνή με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE