Ξέσπασε η Ρεάλ, αλλά έδειξε πάλι ότι θέλει… ΜΠΟΛΙΚΗ δουλειά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασε η Ρεάλ, αλλά έδειξε πάλι ότι θέλει… ΜΠΟΛΙΚΗ δουλειά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά πάλι έδειξε ότι θέλει μπόλικη δουλειά, στο 5-3 επί της Φενερμπαχτσέ στον μικρό τελικό του Audi Cup.

Μπροστά πετούσε, όμως πίσω ήταν και πάλι… χωνί η Ρεάλ Μαδρίτης που έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης στο φιλικό 5-3 επί της Φενερμπαχτσέ στον μικρό τελικό του Audi Cup που διεξάγεται στο Μόναχο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έκανε χατ-τρικ (12’, 27’, 53’) και έδειξε ότι και φέτος θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Το φιλικό ήταν στην κόψη του ξυραφιού για μία ώρα, αφού οι Τούρκοι σκόραραν κι αυτοί τρεις φορές με Γκάρι Ροντρίγκες (6’), Ντιράρ (34’), Τουφάν (59’), με τον Κέιλορ Νάβας να έχει για ένα ακόμα φιλικό μπόλικη δουλειά.

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

Η βασίλισσα έδειξε το βάθος της στο τελευταίο ημίωρο που έγιναν πολλές αλλαγές με τους Νάτσο (62’) και Μαριάνο Ντίας (79’) να διαμορφώνουν το σκορ στο τελικό 5-3.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE