«Απόδραση» με Ιγκόρ

«Απόδραση» με Ιγκόρ

Ένα γκολ του Ιγκόρ στο 34’ ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Πανθρακικό το διπλό κόντρα στον ΟΦΗ.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεντί Κουλέ», οι Θρακιώτες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να πάρουν τη νίκη. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 51’, όμως ο Κουτσιανικούλης σημάδεψε το δοκάρι, ενώ από το 61’ οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα καθώς έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μπολάκη.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί (73’ Ροτζέριο), Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ίγκορ (46’ Τζάνης), Μελίσσης, Τσουμάνης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.