Νέες μάχες στη Λουμπλιάνα για Μανωλίνα και Μαριότα

Νέες μάχες στη Λουμπλιάνα για Μανωλίνα και Μαριότα

Στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος FIVB World Τοur Star 1.

Οι δυο αθλήτριες που βρίσκονται στη 2η θέση των προκριματικών θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τους προκριματικούς γύρους την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019.

Πιθανές αντίπαλοι είναι οι: Sakurado/Kumada από την Ιαπωνία. Bobner/Verge-Depre από την Ελβετία. Palmer/Grimson από την Αγγλία, Piersma/Ypma από τη Σλοβενία. Starikov/Dave από το Ισραήλ. Kotlasova/Resova από την Τσεχία. Lenanduzzi/ May από τον Καναδά. Huber/Hubcher από την Ελβετία. Scampoli/Varassi από την Ιταλία. Siakretava/Chabai από τη Λευκορωσία. Legieta/Lobej από την Πολωνία. Prihti/Vuorinen από τη Φινλανδία. Betschart/Baumman από την Ελβετία. Grawender/Simonsson από τη Σουηδία και Almer και Radl από την Αυστρία.

Οι δυο αθλήτριες συνοδεύονται από τον εκ των ομοσπονδιακών προπονητών Ανδρέα Σαββίδη. Θα προπονηθούν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα γίνουν οι αγώνες, αναμένοντας και την κλήρωση.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE