ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτο βαν σε χωριό - Συνελήφθη 56χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτο βαν σε χωριό - Συνελήφθη 56χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 56 ετών, συνελήφθη στις 30/7 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής φωτοβολταϊκών και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι όχημα τύπου βαν κινείτο ύποπτα σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα, καθώς και τον 56χρονο οδηγό του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο πίσω μέρος του οχήματος, 30 πάνελ φωτοβολταϊκών για τα οποία ο 56χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που οδηγούσε ο 56χρονος αναζητείτο ως ύποπτο για υποθέσεις κλοπών, ενώ δεν έχει οποιαδήποτε έγγραφα σε ισχύ.

Ο 56χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.