Πιο ΚΡΙΣΙΜΟ το επόμενο εμπόδιο… Για να «ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΥΝ» κι άλλο χρήμα

Πιο ΚΡΙΣΙΜΟ το επόμενο εμπόδιο… Για να «ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΥΝ» κι άλλο χρήμα

Πέρασαν καλά ο πρόεδρος Πετρίδης και όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, στον χθεσινό επαναληπτικό με την Σουτζιέσκα.

Οι Μαυροβούνιοι «ξόδεψαν» όλες τις δυνάμεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, έδειξαν ότι δεν είχαν την ποιότητα και τον χαρακτήρα, να φρενάρουν και τους πρωταθλητές Κύπρου στη διοργάνωση του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Είναι ικανοποιημένοι στον ΑΠΟΕΛ για το ότι πέρασαν στην επόμενη φάση, αλλά ξέρουν ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Ο τρίτος προκριματικός της κορυφαίας διοργάνωσης, είναι το πιο… κρίσιμο εμπόδιο για τους γαλαζοκίτρινους, επειδή αν περάσουν την Καραμπάχ ή την Ντάνταλκ (βλέπει σήμερα τον επαναληπτικό του 1-1 στην Ιρλανδία ο Τραμετσάνι), τότε εξασφαλίζουν τουλάχιστον το «μαξιλάρι» της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του ΑΠΟΕΛ βάζει στα ταμεία της, 1 εκατομμύριο 160 χιλιάδες ευρώ, ακόμα και στο σενάριο που αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Θα τους έρθει γάντι στην ομάδα της Λευκωσίας, αν η Ντάνταλκ κάμει την έκπληξη απόψε και πετάξει έξω τους Αζέρους. Η Καραμπάχ, θεωρητικά, είναι πιο υπολογίσιμη δύναμη από τους Ιρλανδούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE