Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Με γκολ του Ακόστα στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά ο οποίος μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στους Χανιώτες. Οι Ηπειρώτες έφτασαν έτσι στους 44 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς… βυθίζεται αφού έμεινε στους 28 και στην επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57΄ Μανιάς), Μιχαήλ (63΄ Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (78΄ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ιλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μενδρινός (77΄ Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπαλί (59΄ Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66΄ Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.