ΕΛΛΑΔΑ

Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Άλμα για τον ΠΑΣ, βυθίστηκε ο Πλατανιάς

Με γκολ του Ακόστα στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά ο οποίος μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

Οι Κρητικοί κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πήρε τη σημαντική νίκη κόντρα στους Χανιώτες. Οι Ηπειρώτες έφτασαν έτσι στους 44 βαθμούς και στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς… βυθίζεται αφού έμεινε στους 28 και στην επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57΄ Μανιάς), Μιχαήλ (63΄ Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (78΄ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ιλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μενδρινός (77΄ Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπαλί (59΄ Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66΄ Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top