ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/7), μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά το Τσέρι, όχημα το οποίο κινείτο με ταχύτητα 221ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.
Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Επίσης, γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης (30/7), ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Τροχαίας Αρχηγείου διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την Τίμη, ανέκοψαν για έλεγχο 20χρονο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 192ΧΑΩ αντί 100ΧΑΩ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Α/ΔΡΟΜΟΣ: Με 'θανατηφόρα' ταχύτητα οδηγούσε 19χρονος
Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις