ΕΛΛΑΔΑ -Σύλληψη του συνεργού στη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία

ΕΛΛΑΔΑ -Σύλληψη του συνεργού στη δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία

Στη σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή φέρονται να προχώρησαν ειδικές δυνάμεις της βουλγαρικής αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα των Βαλκανίων.

Ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τον Έλληνα επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο, ωστόσο αναζητείτο και ο 35χρονος αδερφός του, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα, έπειτα από αίτημα των ελληνικών Αρχών.

Εδώ και μερικές ημέρες, οι αρχές της Βουλγαρίας διέθεταν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα από την οποία κατάγεται και είχαν τεθεί σε επιφυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE