Του… ΕΡΙΞΕ τεσσάρα στο ΤΕΣΤ που έγινε στην Κυπερούντα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Του… ΕΡΙΞΕ τεσσάρα στο ΤΕΣΤ που έγινε στην Κυπερούντα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (30-07) στην Κυπερούντα η Δόξα Κατωκοπιάς κέρδισε τον Ονήσιλο Σωτήρας με 4-0.

Το ημίχρονο έφερε την ομάδα του Λούκα Χ¨ Λούκα να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ στο 29ο λεπτό του Ζε Βαλέντε.

Τα άλλα τρία γκολ σημειώθηκαν στο β΄ ημίχρονο, με σκόρερ τους Ασαμόα (50΄), Καρλάο (62΄) και Χ¨ Κωνσταντή (81΄).

Η Δόξα Κατωκοπιάς ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Γκρεμσλ, Αλεξάνδρου, Μιντίκκης, Ντερβίτε, Τραϊτσέφσκι, Αρτάμπε, Ασαμόα, Χαραλάμπυς, Μπραμπίλα, Ζε Βαλέντε, Καρλάο.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE