Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ερμή και στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες για να κάνει ακόμα ένα βήμα για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σήμερα έγινε πρωινή προπόνηση στην οποία επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Λαρένα και Κολαούτι οι οποίοι υπολογίζονται από τον Τόμας Κρίστιανσεν. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση ο Μασάνα και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν στο μυαλό μόνο τη νίκη και ξέρουν πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η αποστολή που έχουν ενώπιον του. Αν τα καταφέρουν θα κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους αφού θα αξιοποιήσουν και τις οποιεσδήποτε απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE