Τ/κ δημοσιογράφοι θα μπουν στο Βαρώσι, σύμφωνα με τον Οζερσάι

Τ/κ δημοσιογράφοι θα μπουν στο Βαρώσι, σύμφωνα με τον Οζερσάι

Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας καταγραφής στα Βαρώσια θα επιτραπεί σε δημοσιογράφους να μπουν στην περίκλειστη περιοχή, σύμφωνα με απάντηση που πήρε ο σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων δημοσιογράφων στα κατεχόμενα σε επιστολή που απέστειλε στον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και στο «υπουργείο εξωτερικών».


Συγκεκριμένα,  ο σύνδεσμος απέστειλε επιστολή ημερομηνίας 28 Ιουνίου και σε απάντηση  ημερομηνίας 23 Ιουλίου, ο Κουντρέτ Οζερσάι είπε ότι όταν φθάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο η καταγραφή στα Βαρώσια θα "δοθεί άδεια" στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στην πόλη.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου, Σάμι Οζουσλου διερωτήθηκε τι σχέση έχουν οι δημοσιογράφοι με την καταγραφή και εάν πιστεύει ότι θα παρεμποδιστεί η καταγραφή με την είσοδο των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον κ. Οζερσάι, θα δοθεί προτεραιότητα στα τ/κ ΜΜΕ και το "υπουργείο" "με ευχαρίστηση θα παραμείνει σε επικοινωνία με τον σύνδεσμο για διοργάνωση αυτής της επίσκεψης όταν αποφασιστεί η μέρα".

Ο κ. Οζουσλου είπε ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για την περίκλειστη περιοχή αφού είναι ένα θέμα που παραμένει στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE