Τραγωδία στο Πακιστάν - 17 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Τραγωδία στο Πακιστάν - 17 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε την Τρίτη (30/7).

Άλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά στην πόλη.

Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht