Τραγωδία στο Πακιστάν - 17 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Τραγωδία στο Πακιστάν - 17 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε την Τρίτη (30/7).

Άλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά στην πόλη.

Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE