ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Προσπάθησε να διαφύγει μέσω αεροδρομίου ο 46χρονος που φέρεται να διέπραξε την απόπειρα φόνου εναντίον της γυναίκας από τι Σρι Λάνκα, το πρωί της Δευτέρας (29/7) στο Ζακάκι.

Ο 46χρονος που κατάγεται επίσης από την Σρι Λάνκα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 49χρονης, εντοπίστηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι Αρχές είχαν δώσει τα στοιχεία του σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το νησί, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία έδινε στην δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη αλλά και τα στοιχεία του. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 75χρονος Ε/κ ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που μετέφερε τον δράστη στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE