ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νησί ο 46χρονος- Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο

Προσπάθησε να διαφύγει μέσω αεροδρομίου ο 46χρονος που φέρεται να διέπραξε την απόπειρα φόνου εναντίον της γυναίκας από τι Σρι Λάνκα, το πρωί της Δευτέρας (29/7) στο Ζακάκι.

Ο 46χρονος που κατάγεται επίσης από την Σρι Λάνκα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 49χρονης, εντοπίστηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι Αρχές είχαν δώσει τα στοιχεία του σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδοφράγματα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το νησί, ενώ η Αστυνομία εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία έδινε στην δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη αλλά και τα στοιχεία του. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 75χρονος Ε/κ ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που μετέφερε τον δράστη στο σημείο όπου διαπράχθηκε η απόπειρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.