Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Στο δεύτερο τουρνουά που έγινε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στους Έφηβους όπου συμμετείχαν 14 ομάδες κέρδισε το δίδυμο Ανδρέα Μπέη και Ανδρέα Έλληνα που κέρδισαν τους Κυπριανό Σαράντη και Κωνσταντίνο Ιακώβου με 21-14. Τέσσερα παιδιά που ανήκουν στην Αναγέννηση Δερύνειας και την Ολυμπιάς Φρενάρους.
Στο πρώτο τουρνουά της Κυριακής 21 Ιουλίου διακρίθηκαν δυο παιδιά του Εθνικού Λατσιών οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Αλέκος Λιατσός που στον τελικό επικράτησαν των Κυπριανού Σαράντη και Κωνσταντίνου Ιακώβου.
Έλλη Λάσπου και Δανάη Καραολή κάνουν μεγάλα παιχνίδια στην άμμο. Οι δυο πετοσφαιρίστριες κατέκτησαν και τα δυο τουρνουά Νεανίδων. Την Κυριακή 21 Ιουλίου στο πρώτο τουρνουά επικράτησαν των Ειρ. Ιωάννου, Τοουλιά, ενώ την Κυριακή 28 Ιουλίου κέρδισαν τις Αλεξάνδρα Ιωάννου και Μαρία/ Όλγα Σιαπάνη και ξαναπήραν τον τίτλο.
Πηγή: www.volleyball.org.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις