Επώνυμος ισχυρισμός νεαρού από το Ισραήλ: «Ο κόσμος με φωνάζει βιαστή. Θα τη μηνύσουμε για ηθική βλάβη και λίβελο»

Επώνυμος ισχυρισμός νεαρού από το Ισραήλ: «Ο κόσμος με φωνάζει βιαστή. Θα τη μηνύσουμε για ηθική βλάβη και λίβελο»

Δηλώσεις ενός εκ των Ισραηλινών που τελούσαν υπό κράτηση μετά τον ψευδή ισχυρισμό της 19χρονης Βρετανίδας ότι υπέστη ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα, φιλοξενεί η ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας Telegraph.

Ο λόγος για τον Γιόνα Γκάλουμπ, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία ανάμιξη με το όλο συμβάν.

«Περπατώ στο δρόμο και κόσμος με φωνάζει βιαστή. Ήμουν με δυο φίλους που συνελήφθησαν και αμέσως μετά με συνέλαβαν κι εμένα. Ξέρω ότι οι φίλοι μου ήταν στο δωμάτιο, αλλά εγώ όχι. Δεν γνωρίζω το κορίτσι» είπε χαρακτηριστικά.

Κατέληξε λέγοντας: «Θα την μηνύσουμε για ηθική βλάβη και λίβελο (σημ. συκοφαντική δυσφήμιση)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE