ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Έξω από το κτήριο της Βουλής συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 29/07 πολίτες και οργανώσεις σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με θέμα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Του Μιχάλη Μενελάου

Έξω από τον χώρο του Κοινοβουλίου, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της ΜΜΑΔ και η κυκλοφορία στον δρόμο μπροστά από τη Βουλή διακόπηκε.

Τη συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές εξέφρασαν το Κίνημα Οικολόγων και το ΕΛΑΜ.

Το κλίμα εντάθηκε όταν με το πέρας της Ολομέλειας της Βουλής οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαδηλωτές ζητώντας τους να φύγουν, με τους πρώτους να αντιδρούν.

Κατά την έξοδο πολιτικών που στήριξαν τις αναπομπές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους φώναζαν «πουλημένοι» και συνθήματα.

Τους διαδηλωτές πλησίασε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και άλλοι πολιτικοί που συνομίλησαν μαζί τους.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE