ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΒΟΥΛΗ: Φωνές και ένταση στη διαδήλωση έξω από το Κοινοβούλιο – «Πουλημένοι» -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Έξω από το κτήριο της Βουλής συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 29/07 πολίτες και οργανώσεις σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με θέμα: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Του Μιχάλη Μενελάου

Έξω από τον χώρο του Κοινοβουλίου, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της ΜΜΑΔ και η κυκλοφορία στον δρόμο μπροστά από τη Βουλή διακόπηκε.

Τη συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές εξέφρασαν το Κίνημα Οικολόγων και το ΕΛΑΜ.

Το κλίμα εντάθηκε όταν με το πέρας της Ολομέλειας της Βουλής οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους διαδηλωτές ζητώντας τους να φύγουν, με τους πρώτους να αντιδρούν.

Κατά την έξοδο πολιτικών που στήριξαν τις αναπομπές του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους φώναζαν «πουλημένοι» και συνθήματα.

Τους διαδηλωτές πλησίασε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και άλλοι πολιτικοί που συνομίλησαν μαζί τους.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE