Το νέο ‘απόκτημα’ του Κριστιάνο – Υπερπολυτελής βίλα 1,4 εκατ. ευρώ με… κινηματογράφο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το νέο ‘απόκτημα’ του Κριστιάνο – Υπερπολυτελής βίλα 1,4 εκατ. ευρώ με… κινηματογράφο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε από τον λογαριασμό του 1,4 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δική του μια πανάκριβη βίλα στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Ο Ρονάλντο μαζί με την Τζορτζίνα και την οικογένειά του ήθελε να απολαμβάνει την ηλιόλουστη Ανδαλουσία και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά μιας χλιδάτης βίλας στη Μαρμπέγια!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δαπάνησε το ποσό του 1,4 εκατ. ευρώ και αγόρασε την παρακάτω σπιταρόνα, η οποία μάλιστα συν τοις άλλοις διαθέτει και αίθουσα κινηματογράφου!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE