Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Βουλή - Ανανεώνουν το «ραντεβού» τους

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Βουλή - Ανανεώνουν το «ραντεβού» τους

Εκ νέου την Παρασκευή 02/08 θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Βουλής.

Κατά την έκτακτη Ολομέλεια της Βουλής, εγκρίθηκε η αποπομπή του Προέδρου για τον περί Αλλοδαπών νόμο, με 46 ψήφους υπέρ.

Η Ολομέλεια της Βουλής απέρριψε κατά πλειοψηφία την αναπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, που αφορά στην αναστολή των διαδικασιών εκποίησης ενυπόθηκων ακινήτων, με 17 ψήφους υπέρ και 35 κατά.

Ακόμη, η Ολομέλεια ψήφισε υπέρ της αναβολής της ψήφισης της αναπομπής του περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων, ώστε να δοθεί περαιτέρω χρόνος στους βουλευτές για διαβούλευση.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν ενώπιον της Ολομέλειας το ΔΗΚΟ, το ΔΗΣΥ, η ΕΔΕΚ, η Συμμαχία Πολιτών, το Κίνημα Αλληλεγγύης και οι Οικολόγοι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Έκλεισε η επιτροπή – Ένταση στο χώρο «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»

Η αναπομπή για τις συντάξεις χηρείας των ανδρών απορρίφθηκε ενώ έγκριθηκε η αναπομπή για τις καταχρηστικές ρήτρες.

Τέσσερις αναπομπές εξετάστηκαν, οι δύο πήραν αναβολή για την Παρασκευή 02/08.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβέρωφ: Στηρίζει αναβολή της Ολομέλειας - "Εν μπορώ του φτέρου"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE