ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Με καθυστέρηση η Ολομέλεια - Αποφασίζονται οι αναπομπές

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΥΛΗ: Με καθυστέρηση η Ολομέλεια - Αποφασίζονται οι αναπομπές

Στις 11:40 και όχι στις 10:30 της Δευτέρας 29/07 ξεκίνησε η έκτακτη ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η έκτακτη Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα 27/7, λόγω καθυστέρησης των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Επιτροπές που τελείωσαν γύρω στις 11:00 και στη συνέχεια τα κόμματα συζήτησαν στις Κοινοβουλευτικές τους Ομάδες.

Η Ολομέλεια ξεκίνησε και μετά ήρθε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ καθώς συνεδρίαζε για να λάβει τις αποφάσεις της για τις αναπομπές του Προέδρου.

Όσον αφορά την αναπομπή του Προέδρου Αναστασιάδη, του περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμου, εκείνη εγκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Για την αναπομπή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του νόμου για αναστολή των εκποιήσεων, ζητήθηκε αναβολή από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, Άγγελο Βότση, για την οποία δεν έγινε ενστάση και εγκρίθηκε με 31 υπέρ και 17 κατά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.