Φιλικό των U-17

Φιλικό των U-17

Με φιλικό παιχνίδι συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U-17.

Οι νεαροί διεθνείς μας σήμερα το απόγευμα (16:00) στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Παίδων της ΑΕΛ.

Στις επιλογές του Ομοσπονδιακού μας προπονητή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν και οι Ελισσαίος Ανδρέου και Στέλιος Ιακώβου, που πρόσφατα συμμετείχαν στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Παίδων U-15.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE