Το ΓΣΠ, ο κόσμος και η απόδοση…

Το ΓΣΠ, ο κόσμος και η απόδοση…

O ΑΠΟΕΛ την Τρίτη (30/7) αντιμετωπίζει τη Σουτζέσκα για τον επαναληπτικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρώτο, εκτός έδρας, στο Μαυροβούνιο να τελειώνει 1-0 υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.

Είναι αλήθεια, πως η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, δεν… έπεισε με την απόδοση της, ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα και χρειάζεται υπομονή για να αποκτήσει ομοιογένεια.

Σίγουρα, η Σουτζέσκα, για έναν σοβαρό ΑΠΟΕΛ, δεν αποτελεί φόβητρο. Στο Μαυροβούνιο οι πρωταθλητές τα… χρειάστηκαν για να φύγουν με τη νίκη, όμως στο ΓΣΠ, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι θα αγωνίζονται στην έδρα τους.

Μια έδρα, που πλέον δεν… θυμίζει σε τίποτε την παλιά, διότι θα λείπει ο κόσμος. Διαφορετικά θα ήταν και με τους οπαδούς στην κερκίδα. «Λύγισαν» μεγαθήρια στη Λευκωσία, με τη φωνή και τον παλμό των φίλων του ΑΠΟΕΛ. Όμως, ήρθαν έτσι τα πράγματα που θα τους… στερηθεί η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι και πρέπει να… ζήσει με αυτό.

Οι πρωταθλητές καλούντα να εμφανιστούν ανώτεροι από τη Σουτζέσκα, να έχουν καλή απόδοση και αν μπορέσουν να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, θα είναι κάτι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ακόμα, πρέπει να δείξουν καλύτερη οργάνωση και στοιχεία ομάδας με τη σημασία της λέξης, απ’ότι στην αναμέτρηση του Μαυροβουνίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE