Ισόπαλο ξεκίνημα για την υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ

Ισόπαλο ξεκίνημα για την υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ

H υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, Γάνδη, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Λέφσκι Σόφιας και Βιτορούλ αντίστοιχα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με την Σαρλεουά εκτός έδρας, και έφερε ισοπαλία 1-1.

To πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο, χωρίς σκορ (0-0). Στην επανάληψη, η ομάδα του Θόρουπ βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Ν’ Γκαντέου στο 57’, να γράφει το 1-0. Ενώ όλα έδειχναν… Γάνδη, η Σαρλεουά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τον Μπρούνο να ισοφαρίζει στο 89′ σε 1-1 διαμορφώνοντας τελικό σκορ.

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Νταβίντ, Πλαστούν, Ν’ Γκαντέου. Ασαρέ, Ντεγιαγκρερέ (71′ Μοχαμάντι), Ογούσου, Κάστρο, Οφόε, Κούμπο (77′ Mπερίτζε), Γιάρεμτσουκ  (84′ Βερστραέτε)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE