Ισόπαλο ξεκίνημα για την υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ

Ισόπαλο ξεκίνημα για την υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ

H υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, Γάνδη, αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Λέφσκι Σόφιας και Βιτορούλ αντίστοιχα, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με την Σαρλεουά εκτός έδρας, και έφερε ισοπαλία 1-1.

To πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο, χωρίς σκορ (0-0). Στην επανάληψη, η ομάδα του Θόρουπ βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Ν’ Γκαντέου στο 57’, να γράφει το 1-0. Ενώ όλα έδειχναν… Γάνδη, η Σαρλεουά δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τον Μπρούνο να ισοφαρίζει στο 89′ σε 1-1 διαμορφώνοντας τελικό σκορ.

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Νταβίντ, Πλαστούν, Ν’ Γκαντέου. Ασαρέ, Ντεγιαγκρερέ (71′ Μοχαμάντι), Ογούσου, Κάστρο, Οφόε, Κούμπο (77′ Mπερίτζε), Γιάρεμτσουκ  (84′ Βερστραέτε)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE