Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά μεταξύ Αλεθρικού - Αγγλισίδες

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά μεταξύ Αλεθρικού - Αγγλισίδες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη ζώνη ευθύνης του Τμήματος Δασών, σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Αλεθρικού και Αγγλισίδων.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών αναφέρει αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:40 και τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:10 την Κυριακή (28/7), αφού έκαψε ένα δεκάριο με αποκαλάμες και δύο αγριελιές.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών με τρείς δασοπυροσβέστες και ένα υπάλληλο, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρείς πυροσβέστες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.