Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πράσινο φως για τρίτο κύκλο πήρε η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta Pomilori» ωστόσο η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός Νίκη Αναστασίου δεν συνεχίζει στο καστ, καθώς αποχώρησε.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΤV Mανια ο σεναριογράφος της σειράς, Λώρης Λοϊζίδης, βρίσκεται στο ψάξιμο για την αντικαταστάτρια της και πιστός στη «συνταγή» του όλα αυτά τα χρόνια θέλει να φέρει στην Κύπρο ένα «ηχηρό» όνομα από την Ελλάδα.

Όπως γράφει το περιοδικό ο Κύπριος ηθοποιός προσέγγισε την Βάσω Λασκαράκη, ώστε να καλύψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την δημοφιλή ηθοποιό να μην έχει δώσει την τελική της απάντηση.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να δούμε και άλλα νέα πρόσωπα, όπως αυτό της Μαρίνας Βρόντη, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE