Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχωρεί η πρωταγωνίστρια από το ΄La Pasta PomiLori’- Πρόταση σε ηχηρό όνομα από τον Λώρη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πράσινο φως για τρίτο κύκλο πήρε η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta Pomilori» ωστόσο η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός Νίκη Αναστασίου δεν συνεχίζει στο καστ, καθώς αποχώρησε.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΤV Mανια ο σεναριογράφος της σειράς, Λώρης Λοϊζίδης, βρίσκεται στο ψάξιμο για την αντικαταστάτρια της και πιστός στη «συνταγή» του όλα αυτά τα χρόνια θέλει να φέρει στην Κύπρο ένα «ηχηρό» όνομα από την Ελλάδα.

Όπως γράφει το περιοδικό ο Κύπριος ηθοποιός προσέγγισε την Βάσω Λασκαράκη, ώστε να καλύψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την δημοφιλή ηθοποιό να μην έχει δώσει την τελική της απάντηση.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να δούμε και άλλα νέα πρόσωπα, όπως αυτό της Μαρίνας Βρόντη, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE